Del barri al camp

Del barri al camp

Xavier Casado Garcia, nascut al Carmel fa 40 anys, veí del carrer Doctor Bové a la casa familiar dels seus avis paterns i anant més lluny en el passat antic casal de la família Toda, de la qual la seva àvia paterna va ser representant orgullosa. El seu avi patern, el senyor Manuel era membre d’una família de pintors que va fer de l’ofici de pintar cases la seva professió. La seva àvia la senyora Núria va viure al barri des del seu naixement als primers anys del segle XX.

En Xavier es va formar per arribar a ser Enginyer Agrònom, tant al Col·legi Virolai com a La universitat de Barcelona, una vegada acabats els estudis va treballar en diferents empreses fins que va prendre una decisió que podem qualificar de vital, va decidir traslladar-se “Del barri al camp” manxant a viure a la Terra Alta, per poder complir la  seva il·lusió vocacional i poder “viure de la terra”. Va residir inicialment a Bot i ara a Gandesa, on amb la Sandra, també enginyer agrícola, comparteixen la vida pròpia i la de dues bessones que molt aviat naixeran.

Les feines que entre els dos desenvolupen són diverses des de classes de formació agrària, fins collita del seu propi oli que aviat tindrem al Carmel, altres treballs dins els quals destaca els treballs de les terres de la comarca de la Matarranya on es troben les vinyes de les que surt la sèrie de vins de la que forma part el magnífic vi “Més enllà del 2013” que ara us presentem a “Carmel a la Vista”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *